Om Oss

Willa Syrena er et prefekt sted for å slappe av og ta vare på sin helse i en vennlig atmosfære. Rehabiliteringssenteret vårt er innrettet i en vakker gammel villa som står på grensen mellom Kurstedet og et landskapsvernområde, i selve hjertet av Polen, i nær avstand fra hovedstaden. En slik beliggenhet gjør det mulig for gjestene våre ikke bare å benytte seg av rehabiliteringsbehandlinger av høy kvalitet og slappe av i en koselig, hjemlig atmosfære, men også få en sjanse til å besøke tallrike turistattraksjoner i Warszawa eller ta turer i den nærliggende Zdrojowy-parken. Sjekk tilbudet vårt!

Vi garanterer:

Høy standard

Vi har sørget for at du kan tilbringe tid hos oss med komfort. Våre romlige, elegante og veldig koselige rom vil la deg slappe av i en hyggelig atmosfære. Badene er tilrettelagt for eldre og funksjonshemmede, slik at alle gjestene våre kan føle seg trygt og komfortabelt i sine daglige aktiviteter. Hvert rom er utstyrt med en TV og det er gratis WiFi i hele villaområdet. Willa Syrena har også god plass for å være sammen.

En restaurant og en hyggelig lobby oppfordrer til å tilbringe tid på prat over en kopp kaffe eller et deilig måltid. Senteret har dessuten et multimediarom der vi arrangerer dansekvelder, konserter og filmvisninger. Hvis du foretrekker friluftslivet, kan du benytte deg av et vakkert parkområde som omgir villaen og inviterer til spaserturer uansett årstiden. Det er ikke mulig å kjede seg her. Du vil sikkert finne noe som passer for deg!

Rehabilitering på høyeste nivå

I senteret vårt kan du ta vare på helsen din i en komfortabel og koselig omgivelse. Villaen har moderne utstyrte rehabiliteringsrom. Vi benytter HUR-apparater i høy klasse til rehabilitering gjennom styrketrening. Den avanserte teknologien i disse apparatene garanterer trygghet, hindrer overbelastning under trening og gir raskere fremgang ved rehabilitering. Medisinsk utstyr av høy kvalitet gir mulighet for å bruke et stort spekter av fysioterapeutiske behandlinger som lavfrekventmagnetfeltterapi, kryoterapi, kombinert terapi som inkluderer virkningen av ultralyd og elektroterapi.

Rehabilitering foregår under direkte tilsyn av kvalifisert medisinsk personell. Willa Syrena er et rehabiliteringssenter som tilhører den medisinske selskapsgruppen Medikar, som har levert tjenester innen rehabilitering i Warszawa i over 15 år. Vi samarbeider også med Senter for kompleks rehabilitering i Konstancin – et renommert medisinsk senter. Vi kan tilby et helhetlig utvalg av diagnostiske undersøkelser og utarbeide en individuell plan for terapi.

Teamet vårt består av mennesker med lidenskap for sitt arbeid. De øker stadig sin kompetanse ved å delta i tallrike kurs og konferanser. Profesjonalisme og den hjemlige atmosfæren i senteret vårt skaper ideelle forhold for rekonvalesens.
Behandlingsprosessen blir overvåket av leger i spesialisering. Vi samarbeider med en stor gruppe spesialleger og er derfor i stand til å tilby behandling og rehabilitering av sykdommer og plager i bevegelsesapparatet, sykdommer i sirkulasjonssystemet, rehabilitering for personer med diabetes, nevrologisk rehabilitering.